Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 30 Mai 2020 - 9260 vizitatori azi
ALEGERI PREZIDENTIALE IN SIGURANTA.

Aproape 900 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenati, in judetul Bistrita-Nasaud, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru protectia sectiilor de votare, pe timpul "Alegerilor Prezidentiale 2019".

 Astfel, pentru buna-desfasurare a procesului electoral, peste 600 de politisti, jandarmi si pompieri vor fi angrenati in misiuni de paza a celor 313 sectii de votare constituite in judetul Bistrita-Nasaud.

 Obiectivele urmarite de oamenii legii in cadrul acestor misiuni sunt paza sectiilor de votare, mentinerea ordinii si sigurantei publice, prevenirea incidentelor electorale, aplicarea cu fermitate, corectitudine si echidistanta a prevederilor legale atunci cand se constata incalcari ale legii.

 In acest sens, misiunile jandarmilor si politistilor incep de maine, 9 noiembrie, cu asigurarea protectiei transportului buletinelor de vot si a celorlalte materiale utilizate in timpul votarii, catre sediile primariilor si sectiile de vot de pe raza municipiului Bistrita.

 Totodata, in duminica alegerilor, 230 de politisti si jandarmi se vor afla in strada, pentru a asigura masuri de ordine si liniste publica, in vederea prevenirii oricaror fapte antisociale. De asemenea, pentru solutionarea solicitarilor si semnalarilor cu privire la evenimentele produse in ziua alegerilor, sunt constituite echipe operative vor actiona, conform competentelor si din care fac parte peste 40 de politisti.

 A fost stabilit si un efectiv de rezerva, care va fi in permanenta pregatit sa actioneze, impreuna cu structurile de jandarmi, daca situatia operativa o va impune.

 

 

 

0 comentarii1813 vizualizări08 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0