Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 12 Noiembrie 2019 - 11990 vizitatori azi
INFRACTIUNI LA REGIMUL RUTIER, CONSTATATE PE RAZA MUNICIPIULUI BISTRITA.

Fara permis. La data de 10 iulie a.c., politistii l-au depistat in trafic, pe raza municipiului Bistrita,  pe un barbat de 41 de ani, din Cusma, in timp ce conducea un  autoturism, fara a detine permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. In continuare, politistii Biroului Rutier efectueaza cercetari in cadrul dosarului penal intocmit pentru infractiunea de "conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fara permis de conducere".


          Conducea un autoturism radiat din anul 2016

La data de 9 iulie a.c., pe o strada din Bistrita,  politistii Biroului Rutier au depistat si oprit in trafic un autoturism, condus de un tanar de 19 ani, din Dumitrita. Fiind efectuate verificari, politistii au stabilit faptul ca autoturismul in cauza figura ca fiind radiat din anul 2016.

 Politistii au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari pentru infractiunea de "conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat".

 

O femeie sustine ca ar fi condus un autoturism implicat intr-un accident,dar politistii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care avut loc evenimentul.

 La data de 9 iulie a.c.,ora 18.30, o femeie de 49 de ani, din Susenii Bargaului, s-a prezentat la sediul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, unde a declarat faptul ca  fost implicata intr-un accident rutier fara victime, in care a mai fost implicat inca un autoturism. Accidentul a avut loc in data de 8 iulie a.c., pe DJ 172D, pe raza localitatii Stramba.

 Femeia a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, politistii au constatat faptul ca aceasta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar inspectia tehnica periodica a autoturismului condus de ea este expirata din noiembrie 2018.

 Politistii de la Sectia 2 continua cercetarile in urma carora se va stabili cu exactitate toate imprejurarile in care avut loc evenimentul.

 

          Politistii va recomanda sa tineti permanent usa inchisa cu cheia, deoarece hotii profita de aceasta neatentie si sustrag din hol genti sau obiecte de imbracaminte.

 La data de 9 iulie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat un tanar de 27 de ani, din Mijlocenii Bargaului, banuit de comiterea unui furt.

 Astfel, s-a stabilit faptul ca, la data de 21 iunie a.c., in jurul orei 11.30,  acesta ar fi patruns in casa de vacanta a unui barbat din Mijlocenii Bargaului si ar fi sustras dintr-un portmoneu, care se afla pe o noptiera, suma de 500 lei. Usa de acces era deschisa si neasigurata.

 Politistii au recuperat in totalitate prejudiciul pe care l-au restituit pagubitului si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

 

0 comentarii1316 vizualizări10 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0