Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 05 Iulie 2020 - 4594 vizitatori azi
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

Politistii Serviciului de Investigatii au pus in aplicare la data de 12 aprilie a.c. un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Tribunalul Bistrita-Nasaud, impotriva un barbat de 41 de ani, din localitatea Zoreni, comuna Sanmihaiu de Campie. Acesta a fost condamnat la 2 ani, 8 luni si 20 de zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de complicitate la evaziune fiscala.

 Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 


          Cinci persoane au fost retinute de politistii Biroului de Investigatii Criminale si sunt cercetate pentru tulburarea linistii si ordinii publice si lovire sau alte violente.

 La data de 13 aprilie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au intervenit ca urmare a unui scandal iscat intre mai multe persoane, in localitatea Sarata. La fata locului au fost identificati 9 barbati, cu varste cuprinse intre 17 si 51 de ani, toti din Sarata care s-au agresat reciproc, in apropierea unui magazin din localitate.

 Ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, aflandu-se in apropierea magazinului,  un barbat de 51 de ani le-ar fi lovit cu palma pe doua tinere. Ulterior, pe fondul acestui conflict, in fata magazinului, a izbucnit un scandal intre mai multe care s-au agresat fizic reciproc. Acestia au folosit diverse obiecte contondente, tulburand astfel ordinea si linistea publica.

 La data de 14 aprilie a.c., politistii de investigatii criminale au dispus retinerea pentru 24 de ore fata de 5 persoane si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de tulburare a linistii si ordinii publice si lovire sau alte violente.

 Acestia urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

 


          Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au retinut un barbat pe care il banuiesc ca ar fi incendiat un autoturism si o locuinta. 

 La data de 14 aprilie a.c., ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale l-au identificat si retinut pentru 24 de ore pe un barbat de 32 de ani, din Bozies, banuit ca ar fi provocat intentionat doua incendii. Acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 In fapt, la data de 14 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, in Bozies a izbucnit un incendiu, in urma caruia un autoturism si o parte dintr-o locuinta au ars.

 La fata locului, politistii au stabilit faptul ca autoturismul se afla parcat in apropierea locuintei, iar in urma incendiului, au fost distruse partial doua camere ale imobilului, iar autoturismul a fost distrus in totalitate. Prejudiciul cauzat este de circa 40.000 lei.

 Cercetarile continua de politisti, in cadrul unui dosar penal de distrugere, urmand ca, in cadrul investigatiilor sa fie lamurite toate imprejurarile in care a avut loc evenimentul.

 

 

0 comentarii1939 vizualizări15 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0