Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cherestea si autovehiculul cu care era transportata, indisponibilizate de politisti.

La data de 9 ianuarie a.c., pe DN 17, in Rusu Bargaului, politistii Serviciului Rutier au oprit in trafic, pentru control, o autoutilitara care transporta cherestea, fara a detine documente legale de provenienta si transport. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca autovehiculul era condus de un tanar, de 25 ani, de ani, din Tiha Bargaului.

A fost solicitat sprijin din partea politistilor specializati in combaterea delictelor silvice din cadrul inspectoratului care, impreuna cu lucratori ai Ocolului Silvic Bistrita au dispus confiscarea cantitatii de 4,96 m.c., in valoare de aproximativ 3300 lei si indisponibilizarea autoutilitarei.

Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare 5000 lei.

 

 

Barbat cercetat pentru furt calificat, arestat preventiv pentru 30 de zile

 La data de 9 ianuarie a.c., instanta a dispus masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile, fata de un barbat, de 32 de ani, din  Bistrita, cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

 La data de 8 ianuarie a.c., barbatul in cauza a fost retinut pentru 24 ore de politistii Biroului de Investigatii Criminale, fiind banuit ca la data de 25 decembrie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv suma de aproximativ 500 lei, dintr-o locuinta de pe raza municipiului Bistrita.

 Prejudiciul cauzat este in valoare totala de aproximativ 3500 lei.

 Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale si a recuperarii prejudiciului.

 

 

          Barbat cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 La data de 9 ianuarie a.c., pe DJ 172, prin localitatea Cociu, politistii rutieri din Beclean au depistat in trafic un barbat, de 32 ani, din Mires, in timp ce conducea un autoturism, fara sa detina permis de conducere.

 De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere. 

Update: Politistii din Bistrita-Nasaud au efectuat perchezitii la persoane banuite de infractiuni la regimul armelor, explozivilor si substantelor periculoase. Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

La data de 9 ianuarie a.c., Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus luarea masurii controlului judiciar fata de cei patru, pe o perioada de 60 de zile.

 

 

0 comentarii2814 vizualizări11 ianuarie 2019




rss 2.0
rss 2.0