Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2019 - 16518 vizitatori azi
ARME LETALE, DETINUTE ILEGAL, RIDICATE DE POLITISTI.

Politistii din Bistrita-Nasaud au efectuat perchezitii la persoane banuite de infractiuni la regimul armelor, explozivilor si substantelor periculoase. Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore.  La data de 8 ianuarie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului de Actiuni Speciale, Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud si Politiei Oras Nasaud au efectuat 5 perchezitii, in localitatea Nimigea de Jos, la persoane banuite de comiterea unor infractiuni la regimul armelor, explozivilor si substantelor periculoase.

 In urma perchezitiilor efectuate, au fost scoase din circuitul ilegal o arma letala cu destinatia vanatoare si o arma letala cu destinatia tir sportiv, confectionata artizanal prin transformarea unei arme neletale cu aer comprimat. Au mai fost ridicate 71de cartuse pentru arme letale, 21 de bucati articole pirotehnice din categoria a III-a si 66 capse pentru arma utilitara, continand materii explozive, toate detinute ilegal.

 Cinci barbati, cu varste cuprinse intre 18-46 de ani, toti din Nimigea de Jos sunt cercetati de politisti si banuiti ca ar fi detinut si folosit ilegal arme letale, cartuse pentru arme letale si articole pirotehnice din categoria a III-a. Fata de patru dintre acestia, a fost dispusa retinerea pentru 24 de ore, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de luare a unor masuri preventive.

 Cercetarile continua de politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

0 comentarii1470 vizualizări09 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0