Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
RECOMANDARI PENTRU PREVENIREA FURTURLOR DE/ DIN AUTO.

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud va atrage atentia asupra unor masuri de prevenire a furturilor din si de autoturisme. Chiar daca iesiti din autoturism pentru putin timp, NU lasati autoturismul deschis si neasigurat!

 

 Parcati autoturismul in locuri luminate, parcari pazite, garaje sau in acele locuri in care pot fi observate in permanenta .

 

 Nu lasati actele masinii in interiorul acesteia, deoarece in acest fel usurati munca hotilor in valorificarea ei.

 

 Daca parasiti autoturismul, chiar si pentru scurt timp, nu lasati cheile in contact, in incuietoarea portierei sau  portbagajului;

 

 Nu lasati la vedere la vedere in autoturism telefoane mobile, genti diplomat, posete , acte personale sau alte obiecte de valoare. Toate acestea pot constitui o invitatie pentru hoti pentru a fi sustrase.

 

 Montati pe masina dumneavoastra  sisteme de alarma si antifurt suplimentare celor din dotare: sisteme audio, mecanice - blocarea volanului, a pedalelor.

 

 Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii va recomanda sa sesizati la 112 orice actiune suspecta din perspectiva infractionala.

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii

 

 

0 comentarii2765 vizualizări15 octombrie 2018




rss 2.0
rss 2.0