Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Iulie 2019 - 18092 vizitatori azi
Barbati banuiti de comiterea unor infractiuni la regimurile armelor si munitiilor, vamal si cinegetic.

Politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase cerceteaza doi barbati banuiti de comiterea unor infractiuni la regimurile armelor si munitiilor, vamal si cinegetic. In perioada 8-9 august a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au actionat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor la regimurile armelor si munitiilor, vamal si cinegetic, pe raza judetului nostru.

 Astfel, in perioada mentionata au fost efectuate trei perchezitii domiciliare, in localitatile Dorolea si Dumitra, ocazie cu care au fost ridicate 7 cartuse cu glont si 5 cartuse pentru arme de vanatoare cu tevi lise, toate detinute ilegal.

 De asemenea, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor o arma utilitara pentru paza, cu glont, detinuta legal de un padurar, de 43 de ani, din Dorolea, despre care exista suspiciunea ca ar fi fost folosita la actiuni de braconaj cinegetic.

 Ca urmare a perchezitiilor efectuate, politistii au ridicat o pusca cu aer comprimat din categoria armelor neletale, supuse autorizarii, care ar fi fost introdusa ilegal in tara de catre un cetatean italian, in varsta de 63 de ani si detinuta ilegal, la domiciliu.

 La data de 9 august a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore fata de un barbatul de 43 de ani, care va fi prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, sub aspectul savarsirii infractiunilor de: contrabanda calificata, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma fara drept si braconaj cinegetic.

 

0 comentarii1393 vizualizări10 august 2018
rss 2.0
rss 2.0