Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Iulie 2019 - 19976 vizitatori azi
Sfaturi de vacanta din partea politistilor.

Vacanta de vara prin specificitatea ei - deplasarea copiilor in zone de agrement, in mediul rural, petrecerea unei perioade de timp mai mare fara supraveghere, prezenta copiilor pe drumurile publice fara a fi insotiti de parinti, sau adulti, poate genera contexte specifice care sa duca la cresterea  numarului de minori victime sau autori ai unor infractiuni sau fapte antisociale.

 De aceea, este necesar ca si pe perioada vacantei de vara sa se desfasoare activitati informativ-preventive pe diverse paliere: disparitii de minori, siguranta rutiera, delincventa juvenila, modalitati de autoprotectie in diverse situatii, siguranta pe internet, comportamente antisociale.

 Astfel, Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii a facut echipa cu Politia orasului Sangeorz- Bai si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita- Nasaud, discutand cu copiii prezenti in tabara crestina organizata la Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din Singeorz- Bai, pe teme ce tin de siguranta lor.

 De altfel, politistii orasului Singeorz Bai sunt invitati saptamanal de catre organizatorii taberei sa disemineze informatii preventive copiilor din tabara.

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

 

0 comentarii1687 vizualizări07 august 2018
rss 2.0
rss 2.0