Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 21 Martie 2019 - 10726 vizitatori azi
Barbat prins in flagrant in timpul comiterii unui furt.

La data de 28 iunie a.c., politia a fost sesizata despre savarsirea unui furt la o societate comerciala de pe raza municipiului Bistrita. Un echipaj de la ordine publica s-a deplasat cu operativitate la fata locului, unde au surprins in flagrant delict, un barbat, de 33 ani, din Urmenis, in timp ce sustragea cabluri din cupru, in valoare de aproximativ 2300 lei.

 Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

Femeie cercetata pentru infractiuni economice. Bunuri in valoare de aproximativ 50 000 euro, indisponibilizate de politisti in cadrul unei perchezitii domiciliare.

 In perioada 27 - 28 iunie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, cu sprijinul politistilor Serviciului Criminalistic, au pus in aplicare un mandat de perchezitie la locuinta unei femei, de 53 ani, din Bistrita.

 Femeia in cauza, este cercetata pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, spalarea banilor si punerea in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare.

 In cadrul perchezitiei, au fost identificate mai multe inscrisuri, acestea fiind ridicate in vederea confiscarii.

 De asemenea, cu aceasta ocazie au fost indisponibilizate bunuri (articole de imbracaminte, incaltaminte, parfumuri, produse cosmetice si diferite accesorii), in valoare de aproximativ 50 000 euro.

 Politistii continua cercetarile, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

0 comentarii1225 vizualizări29 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0