Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 21 Martie 2019 - 10502 vizitatori azi
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

La data de 11 aprilie a.c., politistii l-au depistat, pe raza comunei Nimigea, pe un barbat, de 42 de ani, din localitate, urmarit la nivel national. Pe numele barbatului, Judecatoria Nasaud a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

          Actiuni preventive, pe linie rutiera.

 La data de 11 aprilie a.c., politistii din Dumitra si Cosbuc, impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat actiuni preventive, pe linie rutiera, pe raza comunei Dumitra.

 Cu aceasta ocazie au fost aplicate 13 sanctiuni la O.U.G. 195/2002, in valoare de 3.190 lei, au fost retinute 6 certificate de inmatriculare si au fost constatate 2 infractiuni flagrante la regimul rutier.

 

          Infractiuni la regimul rutier

 La data de 11 aprilie a.c., pe drumul judetean 172A, pe raza localitatii Arcalia, politistii l-au depistat in trafic, pe un barbat, de 56 ani, din Saretel, in timp ce conducea un moped, fara a detine permis de conducere.

 S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

 

****

 La data de 11 aprilie a.c., pe DN 17, politistii l-au depistat in trafic, in localitatea Cepari, pe un tanar, de 26 ani, din Singeorz-Bai, care conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In momentul in care a fost oprit de politisti, in autoturism se mai afla un barbat, de 46 de ani, din aceeasi localitate, care i-ar fi incredintat autoturismul pentru a-l conduce, desi ar fi stiut ca nu detine permis.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si incredintarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane care nu detine permis de conducere.

 

 

 

 

0 comentarii1099 vizualizări12 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0