Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Sanctiuni contraventionale, de peste 70.000 de lei, aplicate de politia rutiera.

Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice. Astfel, in urma activitatilor desfasurate in perioada 26-28 august a.c., pe raza judetului Bistrita-Nasaud, politistii din cadrul structurilor de politie rutiera au aplicat 266 de sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere, in valoare totala de 72.650 de lei.

              Ca masura complementara, politistii au retinut 11 permise de conducere si au retras 1 certificat de inmatriculare auto.

             De asemenea, politistii bistriteni au constatat 9 infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

 

 

 

              Tineri banuiti de savarsirea unei agresiuni, retinuti pentru 24 de ore

               La data de 28 august a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat doi tineri, in varsta de 24 de ani, din Colibita si Rebrisoara, banuiti de  savarsirea unei agresiuni, fapta comisa pe raza comunei Sanmihaiu de Campie.

               In fapt, cei doi sunt banuiti ca in noaptea de 24/25 august a.c., ar fi agresat fizic un barbat, in varsta de 46 de ai, din judetul Mures, provocandu-i acestuia leziuni corporale grave.

               Fata de acestia a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de arestare preventiva.

              Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doi tineri.

0 comentarii2653 vizualizări29 august 2016




rss 2.0
rss 2.0