Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Tanar retinut pentru 24 de ore pentru talharie.

La data de 25 noiembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Cozma, judetul Mures, banuit ca in dimineata zilei de 24 noiembrie 2014, pe o strada din municipiul Bistrita, i-ar fi sustras o poseta unei femei, de 44 de ani, din Bistrita, prin recurgerea la acte de violenta, obiect pe care l-ar fi abandonat imediat dupa producerea faptei.

            Fata de tanar a fost dispusa retinerea pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de talharie, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a masurii controlului judiciar.

           Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

           Mandat de executare, pus in aplicare de politistii bistriteni

              La data de 25 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui barbat, in varsta de 46 de ani, din localitatea Budacu de Sus, condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de "Furt de arbori".

             Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.      

0 comentarii2758 vizualizări26 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0