Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Minor accidentat pe raza localitatii Maieru. Accident la Bata.

La data de 15 octombrie politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor a fost implicat intr-un accident de circulatie pe raza localitatii Maieru. Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 25 de ani, din comuna Maieru, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, in directia Rodna-Singeorz Bai, a surprins si accidentat un minor, de 5 ani, din aceeasi comuna, care s-a angajat neregulamentar in traversarea drumului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

          In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea efectuarii de investigatii suplimentare.

          Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


 

            Accident de circulatie produs in localitatea Bata

            La data de 15 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier in localitatea Bata, soldat cu ranirea unei persoane.

            In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, in directia Dej-Bistrita, a surprins si accidentat un barbat, de 53 ani, din localitatea Bata, care s-a angajat in traversarea drumului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

            Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

0 comentarii2758 vizualizări16 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0