Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Joi 21 Februarie 2019 - 18766 vizitatori azi
INFORMARE HIDROLOGICA.

Fenomene vizate: scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de niveluri si debite cu posibilitatea depasirii cotelor de atentie. Intervalul:  30 mai ora  16:00 - 1 iunie ora 12:00 

Bazine hidrografice afectate: intreg bazinul hidrografic Somes-Tisa (cu precadere arealele montane din judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud, raul Crasna si afluentii in judetul Salaj.)

 Conform atentionarii meteorologice (cod galben) emise de Administratia Nationala de Meteorologie privind intervalul 30 mai ora 09.00 - 31 mai ora 23.00, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, cu precadere in zona montana.

 In urma precipitatiilor prognozate, estimam cresteri de niveluri si debite in zona de munte a judetelor Cluj, Maramures si Bistrita-Nasaud, precum si in bazinul superior al raului Crasna.

 Afluentii de rang inferior si cursurile de apa necadastrate (inclusiv torentii) pot inregistra scurgeri temporare mai semnificative.

 Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa (ABA Somes-Tisa) monitorizeaza evolutia parametrilor hidrometeorologici.    

 In functie de evolutia evenimentelor, vom reveni cu informatii suplimentare.


  Biroul de presa al Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa.

 

 

0 comentarii12271 vizualizări29 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0