Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Romsilva doneaza lemn pentru reconstructia locuintelor afectate de inundatiile din judetul Alba.

Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva a aprobat miercuri, 28 iulie, sprijinirea cu 500 metri cubi lemn de rasinoase pentru constructii a locuitorilor afectati de inundatiile recente din mai multe localitati din judetul Alba.

De asemenea, Romsilva va asigura si transportul lemnului necesar lucrarilor de reconstructie a caselor afectate de inundatii, pana la locul indicat de catre Prefectura Judetului Alba si de autoritatile locale, care se vor asigura ca lemnul pentru constructii va ajunge la persoanele sinistrate.

          Sprijinul este oferit la initiativa ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna, care a vizitat recent zonele afectate de inundatii din judetul Alba.

          In ultimii ani, Romsilva a derulat mai multe proiecte de responsabilitate sociala, prin donarea de lemn pentru incalzirea locuintelor pentru persoanele defavorizate, lemn pentru constructii in urma producerii unor calamitati si sprijinirea cu puieti forestieri si asistenta tehnica pentru actiuni de impadurire.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administreaza 3,13 milioane hectare paduri proprietatea publica a statului, circa 48% din padurile tarii, si asigura servicii silvice pentru circa un milion hectare de paduri aflate in alte forme de proprietate.

 

 

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA

0 comentarii2765 vizualizări29 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0