Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Provocarile reciclarii in vremea starii de urgenta.

Provocarile reciclarii in vremea starii de urgenta. Desi pare ca lumea a stat pe loc si ca izolarea ne tine intr-o stare de inactivitate, noi am avut o multime de lucruri de organizat si de facut. Asociatia RoRec a avut o luna plina, in ciuda aparentei relaxari generale. Am lucrat de acasa, dar am fost prezenti si in prima linie a colectarii deseurilor electrice.

 

 

 

In aprilie ramanem in prima linie a colectarii

Lansata pe 6 aprilie, campania de colectare a deseurilor electrice de la domiciliu din Bucuresti si judetul Ilfov s-a prelungit pana la finalul lunii, in urma solicitarilor venite dinspre sute de cetateni responsabili. Echipajele operatorilor nostri parteneri (Axial Logistic si EcoTrans Danara) sunt zilnic pe teren pentru a deservi comenzile sosite pe www.colecteaza.ro.

 

 

La multi ani, Patrula de Reciclare!

 

Nu stim exact cand au trecut primii 9 ani ai programului, dar Patrula de Reciclare a devenit cea mai activa miscare ecologista din Romania, pe care noi o sustinem in misiunea ei de educatie de mediu.

Aflati aici care sunt reusitele si planurile de viitor!

 

0 comentarii2996 vizualizări28 aprilie 2020




rss 2.0
rss 2.0