Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Recicleaza azi, pentru sanatatea ta de maine !

Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita - Nasaud lanseaza in data de 5 martie 2020 proiectul educational  "Recicleaza azi, pentru sanatatea ta de maine!", care va fi  realizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec- reprezentata prin Serviciul Local de Colectare- I.I. Mina Nedelea.

          Proiectul se va desfasura pe raza judetului Bistrita Nasaud, in unitatile scolare care au fost premiate in editiile anterioare ale proiectului si va avea ca scop promovarea beneficiilor colectarii selective a echipamentelor electrice si electronice (DEEE), a bateriilor uzate, a corpurilor de iluminat, precum si cresterea gradului de constientizare a publicului larg asupra obligatiilor de mediu din acest domeniu.

          Nivelurile de invatamant din care fac parte unitatile scolare care vor concura (si care au fost premiate in editiile anterioare) vor fi cel prescolar, primar, gimnazial si liceal.

          Editia  a VII-a a Proiectului se va desfasura in perioada 5 martie 2020 - 4 iunie 2020, pe 2 sectiuni :

-  cea mai mare cantitate de deseuri colectata (obtinuta prin insumarea celor trei categorii de deseuri colectate)

-  cea mai activa si responsabila unitate de invatamant inscrisa in proiect

          La finalul proiectului vor fi premiate: cantitatea cea mai mare de deseuri colectate si cea mai activa si responsabila unitate de invatamant inscrisa in proiect, eveniment ce va avea loc in data de 4 iunie 2020.

          Toti scolarii inscrisi in proiect vor primi Certificate de participare, iar cadrele didactice coordonatoare vor primi Diplome de participare si de voluntar.

          Regulamentul oficial al proiectului, va fi postat pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita Nasaud www.apmbn.anpm.ro sectiunea proiecte si cel al Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud www.isjbn.ro.

 

 

Cu deosebita consideratie,

 

Director Executiv

biolog-chimist Sever Ioan ROMAN

 

0 comentarii3094 vizualizări05 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0