Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Toti titularii/detinatorii de autorizatii de mediu/autorizatii integrate de mediu trebuie sa solicite (viza anuala) la APM B-N.

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BISTRITA-NASAUD informeaza toti titularii/detinatorii de autorizatii de mediu/autorizatii integrate de mediu, despre aparitia Ordinului nr.1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizatiei de mediu si autorizatiei integrate de mediu, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 967/15.11.2018.

Prezenta procedura reglementeaza conditiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizatiei de mediu si autorizatiei integrate de mediu, in acord cu prevederile Ordonantei de Urgenta  nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protectia mediului, aprobata prin Legea nr. 265/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

Avand in vedere faptul ca Autorizatia de mediu si autorizatia integrata de mediu isi pastreaza valabilitatea pe toata perioada in care beneficiarii lor obtin viza anuala, toti titularii/detinatorii de autorizatii de mediu/autorizatii integrate de mediu trebuie sa solicite (viza anuala) la Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita - Nasaud in fiecare an cu minim 60 de zile inainte de ziua si luna in care a fost emisa autorizatia de mediu sau autorizatia integrata de mediu.

Precizam ca pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

 Cu deosebita consideratie,

 

Director Executiv

Sever Ioan ROMAN                                                                                            

0 comentarii2961 vizualizări20 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0