Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 02 Mai 2024 - 14587
"Peisaj natural si habitat uman in nord-estul Transilvaniei".

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita la vernisajul expozitiei "Peisaj natural si habitat uman in nord-estul Transilvaniei", care va avea loc marti, 6 noiembrie 2018, ora 15, la sediul Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, din Str. Gen. Grigore Balan nr. 19. 
          Expozitia realizata de Sectia de Stiintele Naturii a Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud isi propune sa prezinte in secvente potentialul reprezentat de peisajul natural in nord-estul Transilvaniei. Acesta este un valoros patrimoniu natural in contextul particularitatilor bine conturate ale mediului geografic care si-au pus pregnant amprenta asupra habitatului uman, remarcandu-se prin unicitate si diversitate.

          Peisajul reuneste, asadar, elemente geografice interesante, carora li se alatura potentialul ecologic al acestui spatiu, conferind locului o nota speciala. Conservarea si protejarea zonelor cu valoare peisagistica, cu valoare cultural peisajera sau etnografica poate fi o componenta importanta a procesului de dezvoltare durabila.

          Va asteptam cu drag!



          Manager,
   Alexandru Gavrilas


0 comentarii3248 vizualizări05 noiembrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0