Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 17 Februarie 2019 - 22808 vizitatori azi
Cu gandul la vacanta in Saptamana Educatiei Globale.

Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita in parteneriat cu Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita si Liceul cu Program Sportiv Bistrita, au marcat marti, 14 noiembrie 2017, finalul proiectului Vacanta pentru toti copiii in comunitatea bistriteana editia a- II-a 2017, cofinantat din bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2017, domeniul interdisciplinar si implementat in  perioada 15 mai-15 noiembrie 2017.

In toiul unei saptamani pline de activitati, Saptamana Educatiei Globale, partenerii proiectului au prezentat invitatilor: elevi, parinti, cadre didactice, activitatile derulate in timpul vacantei de vara cu scopul de a facilita accesul la activitati creative, recreative si de loisir pentru toate categoriile de elevi din comunitatea bistriteana. Astfel, 3 activitati principale au fost stabilite pentru a indeplini scopul propus:

27 IUNIE 2017: Etno dance si ateliere artistico plastice la Padurea Schullerwald

20 IULIE 2017: Dans modern si ateliere artistico plastice la Padurea Schullerwald

19 AUGUST 2017: Animatie stradala/ actiuni de constienziare in cadrul Targului Mare al Bistritei - Parcul Municipal

            In cadrul conferintei de final de proiect, au fost prezentate imagini si filmulete din timpul activitatilor, a fost distribuita brosura proiectului, iar copiii, indrumati de coregrafa Dora Pralea, au pregatit un scurt moment artistic.

            Multumim tuturor partenerilor, cadrelor didactice, participantilor, parintilor, voluntarilor si sustinatorilor pentru implicarea in acest proiect.