Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Tineri antreprenori in comunitate, Spune da- comunicarii! Start spre succes.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud organizeaza in perioada septembrie - decembrie in cadrul Centrului de Tineret Bistrita  urmatoarele proiecte : Tineri antreprenori in comunitate, Spune da- comunicarii! si  Start spre succes.

              Actiunile se desfasoara in parteneriat cu: Inspectoratul Scolar Judetean  Bistrita-Nasaud, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita- Nasaud, Primaria Municipiului Bistrita, Liceul Teoretic Radu Petrescu Prundu Bargaului, ONG- uri din judet.

              Actiunile se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani si constau in activitati  de munca in echipa si divertisment, ateliere de lucru, consiliere - orientare in cariera si campanii.

Prin aceste proiecte urmarim ca tinerii implicati in proiecte sa isi dezvolte abilitati de comunicare si interrelationare, sa isi dezvolte abilitati pentru a face alegeri educational-ocupationale in vederea realizarii unui management al propriei cariere si abilitati  antreprenorial.

Toti cei interesati sa participe la cel putin unul din proiectele de mai sus pot sa ne contacteze la numarul de telefon 0263231470 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrita- Compartimentul de Tineret.

 

 

    Cu stima,

 

            Director executiv,

                 Constantin Florian

 

0 comentarii4081 vizualizări06 septembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0