Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Duminica 24 Martie 2019 - 962 vizitatori azi
Superbe wallpapere free din Bistrita-Nasaud.

Toti oamenii planetei, care au folosit cel putin o data un calculator au vazut superbele imagini furnizate de Microsoft sau Google, cu wallpapere din Statele Unite sau locuri exotice, cu oceane, mari si plaje magnifice. Toate aceste imagini superbe insa se gasesc si in tara noastra, doar trebuie sa ne punem imaginatia in functiune si sa lasam sufletul sa surprinda frumusetile patriei noastre.

         Intr-o deosebita tura cilo-turistica de duminica, pe traseul Bistrita, Sigmir, Blajeni Tarpiu, Cepari, Dumitra, Bistrita, am reusit sa suprind cateva imagini de basm. Primele sunt din rezervatia naturala La Saratura - Blajenii de Jos iar campurile minunate, ce seamana cu Kansasul american sunt de pe drumul dintre Tarpiu spre Cepari.

        Cu siguranta o sa apreciati si superbele imagini din Turnul Slaninilor din Dumitra unde pentru prima data in viata am reusit sa urc si sa vad acest frumos monument istoric, intretinut si administrat de crestinii ortodocsi din Dumitra alaturi de tanarul si inimosul preot Marius Cristian Moldovan. ( http://www.protopopiatulnasaud.ro/parohia-ortodoxa-dumitra/ )

         Va las sa admirati aceste extraordinare imagini, iar daca doriti sa le aveti la o dimensiune mai mare ma puteti contacta la adresele redactiei.

 

 

Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent.

 

 

 

P.S. - pozele au fost facute de mine cu un simpul telefon Samsung GT Duos, cu camera de doar 5 Mega. 

0 comentarii8435 vizualizări05 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0