Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Marti 26 Martie 2019 - 7990 vizitatori azi
Luna martie aduce noi destinatii internationale operate de pe Aeroportul clujean.

Debutul primaverii coincide in acest an cu cateva premiere de maxim interes pentru Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj si pentru milioanele de pasageri care tranziteaza anual acest obiectiv aeronautic aflat sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj.

Astfel, incepand cu luna martie 2017, de pe Aeroportul clujean sunt introduse noi destinatii internationale, respectiv Bratislava incepand din 10 martie, Alicante si Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, rute operate de catre compania aeriana WizzAir, iar incepand din data de 26 martie 2017 compania aeriana Blue Air introduce destinatia Luton.  

"Introducerea acestor noi destinatii ce urmeaza a fi operate de la Cluj contribuie in mod semnificativ la consolidarea statutului Aeroportului "Avram Iancu" de important nod aeroportuar, al doilea ca marime al tarii si primul din regiune. Totodata, cresterea semnificativa a numarului de curse operate si a numarului de pasageri care tranziteaza Clujul contribuie esential la accelerarea rolului Aeroportului clujean de motor al dezvoltarii economiei locale si regionale", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise. 

 

 

  Biroul de presa

   2 Martie 2017

0 comentarii8925 vizualizări02 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0