Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Marti 26 Martie 2019 - 8080 vizitatori azi
Targul biciclistilor din Bistrita, 20 - 21.04 2016.

Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita va gazdui "Targul Biciclistilor" - targ unde se vor face vanzari, schimburi si donatii de biciclete, piese, echipament si accesorii pentru biciclete. Evenimentul va avea loc in zilele de 20 - 21.04 2016 de la ora 09.00 in curtea C.N. "Andrei Muresanu" si va face parte din manifestarile dedicate saptamanii "Scoala Altfel" .  

              Dragi bistriteni, acum puteti sa scoateti la vanzare sau schimb - biciclete, piese si accesorii de toate felurile. Ce v-a ramas mic, ce va e in plus, ce nu va mai place, toate lucrurile mai marunte sau mai mari isi pot gasi o noua viata la "Targul Biciclistilor". Le puteti vinde, le puteti dona, le puteti da la schimb, fiecare decide ce soarta vor avea lucrurile pe care le aduce la Targ.

 Organizatori: Asociatia Bike News Bistrita, Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita si APOR BN .

 Reguli de participare:

- o persoana poate veni cu maxim trei biciclete.

- uneori, povestea unei biciclete costa mai mult decat bicicleta in sine. Va incurajam sa aduceti cu voi si povestea din spatele bicicletei, fie ca o povestiti in cuvinte, intr-un singur cuvant sau intr-o fotografie. 

- organizatorii nu raspund pentru obiectele sau bicicletele aduse la targ, intreaga responsabilitate juridica fiind a vanzatorului. 

  Acum iti poti lua o bicicleta second-hand, intreaga sau pe bucati, fara sa te temi ca e furata de prin vecini. Pentru asta este obligatoriu inscrierea pentru vanzatorii de biciclete noi sau second hand, piese si accesorii pe e-mail: bikenewsbistrita@gmail.com

 Inscrierea duce automat si la rezervarea gratuita a unei mese sau a unui spatiu de expunere, vanzare, schimb sau donatie.

 Informatii si detalii, persoana de contact - Marius Chiuzan - 0745428335.

 Parteneri media:  Adevarul de Bistrita, Ardeleanul.Info, As TV Bistrita, Bistrita24.ro,  Bistritanews.ro,  Bistriteanul.ro,  Citynews.ro,  Gazeta de Bistrita, Mesagerul, NewsBN,  Observatorbn.ro, Radio Balada,  Radio Cluj, Radio Kiss FM, Radio Somes, Radio Transilvania, Rasunetul, Sangeorz TV,  Sportul bistritean, Stiri Actuale,  TVBistrita,  Voceatransilvaniei.ro.

Parteneri locali: Asociatia Ruralis, Bistritz Bike Shop, Blue Apple, Asociatia Ascendent.

 Partener national: http://bikefestromania.ro

 

0 comentarii12012 vizualizări14 aprilie 2016




rss 2.0
rss 2.0