Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Duminica 24 Martie 2019 - 818 vizitatori azi
"Turist in Bistrita-Nasaud" la Targul International de Turism de la Berlin.

Asociatia pentru Promovarea Turismului "Turist in Bistrita-Nasaud" participa, in perioada 9 - 13 martie 2016, la Targul International de Turism de la Berlin, cu un stand propriu in cadrul pavilionului alocat Romaniei. Este prima participare a judetului Bistrita-Nasaud la un eveniment de anvergura internationala dedicat promovarii destinatiilor si produselor turistice. ITB Berlin aniverseaza in acest an 50 de ani de existenta si la ultima editie a fost vizitat de aproape 180000 de persoane, specialisti din domeniul turismului si  public.

In cele cinci zile ale targului, din care trei destinate specialistilor, iar doua publicului, Asociatia Turist in Bistrita-Nasaud prezinta tuturor celor interesati resursele turistice ale judetului: locurile minunate pe care le avem, traditiile, obiceiurile, costumul popular, serviciile, posibilitatile de cazare si gastronomia autohtona, precum si oportunitatile de dezvoltare a afacerilor sau parteneriatele public-private ce pot fi stabilite in acest domeniu.

Astfel, atat in materialele de promovare realizate, cat si in cadrul discutiilor purtate direct cu vizitatorii standului, Asociatia Turist in Bistrita-Nasaud se axeaza pe prezentarea tipurilor de turism ce pot fi practicate in judet:

-          petrecerea timpului liber in natura, in parcurile si rezervatiile naturale de pe teritoriul judetului nostru

-          turismul de relaxare si balnear

-          turismul de aventura

-          turismul de vanatoare

-          turismul cultural-istoric

-          cunoasterea culturii populare, traditiilor, obiceiurilor, portului popular si folclorului

-          mitul Dracula, valorificand descrierile existente in romanul omonim a lui Bram Stoker

Asociatia Turist in Bistrita-Nasaud reprezinta la ITB Berlin autoritatile publice locale care vor sa isi dezvolte economic comunitatile prin valorificarea resurselor turistice, investitori privati din sfera serviciilor de cazare, masa si agrement.

 

 

Claudia Andron, presedinte.

Felicia Szucs, manager de proiecte.

0 comentarii10885 vizualizări09 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0