Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Cum ii posibil asa ceva la un magazin asa de renumit...

In data de 07 iunie am intrat in mag. "Profi" din mun. Bistrita pt. a face cumparaturi. Printre alte cumparaturi aveam nevoie de doze de fanta. Pe raft nu mai erau decat 2 doze, m-am dus sa gasesc un angajat din magazin. Era o angajata pe care am intrebat-o respectos daca mai au doze de Fanta mi-a raspuns sa cat pe raft daca nu in frigider. Zic in care frigider, la care mi-a raspuns ca in frigiderul din sala, dar acolo sant vreo 4 ori 5 frigidere si a disparut in magazie si vreo 15 minute nu a mai venit.

Intre timp era sefa de tura, nu mai retin cum se numea si la fel cand am intrebat-o mi-a raspuns - "Cautati in frigider" . Si zic, in care frigider si de asemenea a disparut in depozit.

Am stat vreo 15 minute si nu au iesit deloc pana am apelat la doamna de la casa si a sunat. A venit si am zis ca de alte 15 minute astept pe cineva la raionul de mezeluri si pe cineva in sala si nu am cu cine lua legatura.

M-am dus la biroul de la sefa de tura dar nu era nimeni si cand m-am prezentat cine sant si am nevoie de condica de reclamatii si sesizari, sefa de tura mi-a raspun foarte ironic ca nu are ce sa imi dea, ca nu au asa ceva, sa o caut in alta zi pe sefa de magazin.

Cum ii posibil asa ceva la un magazin asa de renumit, sa nu dea o explicatie sefa de tura, mentionand ca sant foarte putin personal si nu da explicatii.

Rog sa se ia masuri pentru-ca nu e pentru prima data aceasta situatie. Rog protectia consumatorului sa se sesizeze si sa faca verificari mai dese.

Cu scuzele de rigoare, este vorba de Mag. Profi din P-ta Mihi Eminescu din Mun. Bistrita. La celelalte magagazine e o servire deosebita.

Va multumesc pentru intelegere.

 

I. M.

0 comentarii3374 vizualizări08 iunie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0