Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 26 Martie 2019 - 8930 vizitatori azi
In memoriam - colonel inginer Vasile Ioan Olah.

Cu adanc regret, personalul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", face cunoscuta inrolarea in Armata Cerurilor a celui care a fost colonel inginer Vasile Ioan Olah, comandantul Batalionului 405 Sprijin Logistic "NASAUD".

Vineri, 2 februarie, a incetat sa mai bata o inima de aur, generoasa, ne-a parasit un spirit sincer, viu si inalt, un militar desavarsit, cu vocatie.

Ofiter de o aleasa noblete sufleteasca, colonelul inginer Vasile Ioan Olah, va ramane in memoria celor care l-au cunoscut si cu care a lucrat, ca un exemplu de credinta si devotament. Fiu, sot, tata, bunic si camarad de exceptie, s-a remarcat prin dragostea nemarginita manifestata fata de semeni, tara si Dumnezeu.

Suntem alaturi de familia indurerata si ne exprimam profundul regret, compasiunea si intregul sprijin, in aceste momente de grea suferinta.

Trupul neinsufletit al colonelului Vasile Ioan Olah a fost depus la Biserica Militara de garnizoana, Bistrita, astazi, 2 februarie, incepand cu ora 14.00, iar pana duminica, 4 februarie 2018, ora 11.00, cei care doresc pot sa-si ia ramas bun.

 Camaradul nostru va fi condus pe ultimul drum, duminica, 4 februarie 2018, incepand cu ora 13.00, la Manastirea "Sfantul Ierarh Spiridon" - Stramba, din comuna Josenii Bargaului.

Sincere condoleante familiei si prietenilor!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATII PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA "General GRIGORE BALAN"

     Locotenen  Andreea-Maria MURESAN.

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan

0 comentarii6636 vizualizări02 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0