Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Marti 04 August 2020 - 3846 vizitatori azi
Al treilea caz confirmat de gripa s-a inregistrat, de la inceputul anului, la un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

Al treilea caz confirmat de gripa s-a inregistrat, de la inceputul anului, la un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Este vorba despre un barbat in varsta de 62 de ani din municipiul Bistrita, cu afectiuni asociate, care a fost internat initial la Sectia Boli infectioase cu simptome de pneumonie si care, pe fondul evolutiei nefavorabile a starii de sanatate, a fost transferat la Sectia Anestezie-Terapie Intensiva. In data de 11 februarie i-a fost recoltata proba de analiza pentru a fi trimisa Laboratorului de analize medicale al Spitalului de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, unitate care a confirmat prezenta virusului gripal de tip A. Pacientul este in stare critica, fiind intubat si ventilat mecanic.

 

    Cu respect,

Camelia Strungari,

Purtator de cuvant

 

0 comentarii2086 vizualizări13 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0