Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Joi 04 Iunie 2020 - 9602 vizitatori azi
Un pacient prezentand arsuri de gradele I si II pe aproximativ 50% din suprafata corpului a ajuns la Spitalul Judetean Bistrita.

La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita a ajuns astazi, 17.04.2019, un pacient in varsta de 70 de ani din Beclenut, prezentand arsuri de gradele I si II pe aproximativ 50% din suprafata corpului. Starea de sanatate a pacientului este grava, acesta fiind intubat si ventilat mecanic.

Avand in vedere gravitatea cazului, in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1091/2006 privind aprobarea protocoalelor de transfer interclinic al pacientului critic, precum si cu prevederile Ghidului pentru transferul imediat al pacientilor arsi in centre specializate in tratarea arsurilor, prin intermediul Centrului Operativ pentru Situatii de Urgenta (COSU) din Ministerul Sanatatii s-a solicitat transferul pacientului la un spital de categorie superioara, astfel ca barbatul va fi transferat in cursul zilei la Spitalul Clinic de Urgenta "Floreasca" din Bucuresti.

 

 

Purtator de cuvant,

Camelia Strungari

 

 

 

0 comentarii2821 vizualizări17 aprilie 2019




rss 2.0
rss 2.0