Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal.

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din Cluj si din tara. Printre primii medici cooptati in echipa se numara dr. Stefan Mot, prof. dr. Radu Capalneanu, dr. Adela Serban, dr. Horia Rosianu, dr. Calin Homorodean, dr. Marius Andronache si dr. Radu Rosu.

Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca va oferi servicii de cardiologie clinica si interventionala, beneficiand, pentru inceput, de expertiza a opt medici cardiologi cu specializare in cardiologie interventionala, cinci electrofiziologi, zece cardiologi clinicieni, 24 de asistente si personal auxiliar.

"Sunt convins ca impreuna cu Spitalul Monza si Centrele ARES care deja si-au aratat un nume deosebit in cardiologia romaneasca, vom reusi in scurt timp sa dovedim ca putem sa facem o medicina de performanta si in domeniul privat la Cluj Napoca" a declarat dr. Stefan Mot.

Intins pe o suprafata de 2500 de metri patrati, pe trei niveluri, spitalul are in prezent doua sali de angiografie unde se poate efectua toata gama de servicii cardiologice pentru bolile coronariene, bolile structurale, precum si pentru cele vasculare neurologice sau periferice, cinci rezerve cu cate doua paturi, o sala post-anestezie cu cinci paturi si opt cabinete medicale pentru consultatii clinice. Cladirea - monument istoric - situata pe strada Republicii nr. 8, a fost reamenajata sustenabil si beneficiaza de iluminat led si o parcare cu 14 locuri complet automatizata.

Investitia de la Cluj Napoca se ridica la aproximativ 7 milioane de euro, din care aproximativ 1,7 milioane de euro reprezinta dotarile medicale. Spitalul este parte a planului de dezvoltare din cadrul parteneriatului dintre Spitalul Monza si Centrele ARES care implica deschiderea mai multor centre regionale de cardiologie interventionala in tara, precum si extinderea retelei de clinici axate pe investigatii si diagnostic cardiovascular RITMICO.

"Dupa sapte ani de cardiologie in Romania, intelegem ca cel mai important este sa fim cat mai aproape de pacient, cu metode moderne de diagnostic si solutii eficiente de tratament. Pacientii care vin la Spitalul Monza si la Centrele Ares in Bucuresti merita sa aiba aceleasi servicii de calitate mai aproape de casa. Misiunea noastra este sa le oferim aceasta garantie. Suntem prezenti acum cu centrele Monza-ARES la Constanta si la Cluj. In curand vom fi si la Pitesti. Proiectul RITMICO se dezvolta cu cate 4-5 clinici noi in orasele din tara, in fiecare an. Construim cea mai de incredere retea pentru diagnosticul, monitorizarea si tratamentul bolilor cardio-vasculare din Romania. Impreuna, putem redefini fata cardiologiei de la noi din tara, mai ales in contextul in care ne aflam mult peste media europeana in ce priveste numarul deceselor cauzate de aceste patologii" a spus Iulian Plescan, directorul operational al Spitalului Monza-Ares.

 

0 comentarii3871 vizualizări14 martie 2019




rss 2.0
rss 2.0