Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Forumul Medical Bistritean 2018.

A treia  editie  a  manifestarii stiintifice "Forumul Medical Bistritean" organizata de SANOVIL Bistrita  in cadrul  Programului de perfectionare continua  a personalului medical a Colegiului Medicilor Bistrita-Nasaud, va  avea loc  in acest  sfirsit  de saptamana  la Policlinica Noua  de pe strada 1 Decembrie, festivitatea de deschidere fiind vineri la ora 09:00.

                Invitati la aceasta manifestare stiintifica sunt toti medicii specialisti si medicii de familie care lucreaza in judetul nostru, precum si medici din alte centre care vor sa ne cunoasca munca si preocuparile noastre stiintifice.

  Presa locala si nationala este de asemenea invitata cu drag pentru a putea cunoaste mai bine realitatile din medicina bistriteana si a le reda frumos si corect opiniei publice asa cum ne-a obisnuit  in ultimii ani.

                Specific  pentru aceasta manifestare este faptul ca toti medicii care prezinta lucrari, lucreza in judetul nostru atat la Clinica SANOVIL , la Policlinica Noua cat si la Spitalul Judetean si in Ambulatorul de specialitate  al acestuia.  Va fi o activitate  stiintifica intensa , vor fi prezentate  in cele doua zile  de forum  un numar de 33 lucrari stiintifice, toate cu un caracter practic deosebit si imediat, lucru apreciat de medicii participanti care sunt  din ce in ce mai multi cu fiecare editie.

                La editia  din acest an s-au inscris deja peste 250 de medici dar noi speram  ca participarea sa fie  mult mai numeroasa deoarece inscrierile se pot face si in cursul desfasurarii lucrarilor forumului.

                Forumul Medical Bistritean  este singura manifestare stiintifica din tara organizata si sustinuta financiar de o unitate medicala privata, participantii la lucrari nu platesc taxa de participare, nici o alta taxa si reprezinta recunostinta si respectul  nostru, a Clinicii SANOVIL, fata de medic si pacient.

 

               Cu respect,

       Dr. Muresan Gavrilas.

0 comentarii3143 vizualizări07 iunie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0