Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Marti 21 Mai 2019 - 6064 vizitatori azi
Sedinta lunara a preotilor din Protopopiatul Bistrita.

La sediul Protopopiatului Ortodox Roman din Bistrita, s-a desfasurat sedinta administrativa lunara prezidata de parintele protopop Alexandru Vidican, care a adus in atentia preotilor circularele primite din partea Arhiepiscopiei Clujului  avand un continut administrativ, cultural si social.

 Intalnirea a avut loc in sala de sedinte a protopopiatului cu o scurta rugaciune, urmata de discutii care au vizat aspecte liturgice, administrativ-bisericesti, misionar-sociale si activitatile cu tinerii.

S-a prezentat si Pastorala Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane pentru prima duminica a Postului Pastelui din anul 2019.

Un alt eveniment care s-a adus in atentia preotilor a fost  invitatia de a participa la "Marsului pentru viata" , oranizat ca in fiecare an  la data de 23 martie, orele 13 in in treaga tara.

Un apel de suflet a fost facut de parintele protopop, de a veni in ajutorul Inspectorului eparhial pentru tineret, Radu Copil, prin rugaciuni si sprijin financiar in acest moment de cumpana din viata lui.

Sedinta s-a incheiat cu indemnul de-a intensifica activitatea pastoral-misionara in aceasta perioada a Postului Sfintelor Pasti.

 

 

A consemnat

Pr. Emanuel Vidican.

 

0 comentarii1365 vizualizări15 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0