Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Pelerinaj al credinciosilor din Parohia Dumitra in Cetatea Marii Uniri.

Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel a adus multa bucurie duhovniceasca credinciosilor Parohiei Ortodoxe Dumitra, din Protopopiatul Nasaud, care si-au cinstit vineri, 29 iunie 2018, ocrotitorii spirituali. Manifestarile religioase prilejuite de sarbatoarea hramului au continuat sambata, 30 iunie, printr-un pelerinaj in Cetatea Marii Uniri la Alba Iulia. 150 de credinciosi de toate varstele insotiti de catre preotul paroh Marius Moldovan au vizitat orasul, dar s-au oprit si la Catedrala Reintregirii din Alba Iulia. Urmatorul popas a fost la Manastirea Ramet, unde au participat prin rugaciune la ziua de cinstire a Sfantului Ierarh Ghelasie, praznuit de Biserica Ortodoxa in data de 30 iunie. Pelerinajul s-a incheiat la frumoasa Manastire Dumbrava, unde pelerinii au inaltat rugaciuni de multumire lui Dumnezeu pentru toate, asa cum ne-a informat pr. Marius Moldovan.

Acest pelerinaj se inscrie in seria de manifestari dedicate Anului omagial al unitatii de credinta si de neam si Anului comemorativ al fauritorilor Marii Uniri din 1918.

0 comentarii3045 vizualizări02 iulie 2018




rss 2.0
rss 2.0