Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Bistritenii crestini-ortodocsi au trimis astazi 8 tone de ajutoare sinistratilor din Targu-Jiu.

Patriarhia Romana si Episcopia Cluj au lansat un apel catre crestinii-ortodocsi din Bistrita-Nasaud pentru a se alatura efortului de sustinere a sinistratilor afectati de ultimele inundatii din zona Jiului. Parintele protopop de Bistrita- preot Alexandru Vidican ne-a declarat ca pe parcursul a mai multor zile crestinii ortodocsi din Protopopiat au donat alimente neperisabile (zahar, ulei, faina, orez, conserve, etc) dar si paturi, haine si obiecte de igiena personala pentru romanii care sufera de pe urma inundatiilor. Donatiile au fost stranse pe langa fiecare biserica din cadrul Protopopiatului Bistrita, iar de acolo au fost duse spre depozitare la firma Moisan. Astazi o masina T.I.R. pusa la dispozitie de firma Moisan-Trans in mod gratuit a fost incarcata cu toate donatiile, urmand ca maine dimineata sa ajunga la Targu-Jiu, adica la sinistratii din acea zona.

Parintele protopop Alexandru Vidican a mai precizat ca este normal ca toti crestinii ortodocsi sa se ajute intre ei, mai ales cand semeni de ai lor sufera deoarece Sfanta noastra Biserica Ortodoxa propovaduieste ajutorarea aproapelui si sustinerea oamenilor aflati in dificultate.

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3080 vizualizări19 august 2014




rss 2.0
rss 2.0