Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 11 Aprilie 2021 - 14587
OMUL care realizeaza puntea de legatura intre scoala si elevi.

"Este OMUL care realizeaza puntea de legatura intre scoala si elevi la invatarea on-line" - sunt cuvintele exprimate de catre conducerea unei unitati de invatamant, la adresa unui jandarm bistritean.  Plutonier major Ionel Cimuca este jandarmul care i-a sprijinit inca de la debutul invatamantului on-line, atat pe elevii care au intampinat probleme in ceea ce priveste conectarea la internet, cat mai ales pe cadrele didactice din cadrul a doua unitati de invatamant din judetul Bistrita-Nasaud.

         Intr-o Scrisoare de Multumire adresata conducerii Jandarmeriei bistritene, prof. Clarita Rus - directorul Scolii Gimnaziale  nr. 7 Bistrita si prof. Monica Artene - directorul Scolii Gimnaziale Tiha Bargaului, isi exprima aprecierea si multumirea pentru sprijinul neconditionat acordat de catre subofiter cadrelor didactice si elevilor, in vederea derularii in cele mai bune conditii a procesului de invatamant in mediul on-line.

        Contactata telefonic, prof. Clarita Rus, a mentionat faptul ca sprijinul acordat de catre colegul nostru a constat in instalarea platformei Google Classroom, condica de prezenta a cadrelor didactice realizata on-line si chiar telefoane date (personal) unor specialisti din New-York, pentru a solicita datele si informatiile necesare celei mai bune variante de aplicabilitate in invatarea on-line.

           "In scoala noastra invata copii din medii diferite. Nici acestia si nici parintii lor nu au cunostintele necesare in ceea ce priveste accesul la internet si desfasurarea orelor on-line. Ca urmare, de cate ori i-am solicitat ajutorul, Ionel ne-a sprijinit benevol. De asemenea, pot spune ca este un om de un calm desavarsit, intelegator si un bun profesionist, fiind pasionat si foarte priceput in acest domeniu." - spune prof. Clarita Rus.

          Colegul nostru i-a sprijinit si pe elevii si profesorii de la Scoala Gimnaziala Tiha-Birgaului.

          "Scoala noastra nu dispune de un informatician, astfel domnul  Ionel Cimuca ne ajuta ori de cate ori intampinam dificultati. Este o persoana comunicativa, dinamica, hotarata, cu mare putere de concentrare, interesata de o continua dezvoltare profesionala - spune prof. Monica Artene - directorul Scolii Gimnaziale Tiha Bargaului."

           Plutonier major Ionel Cimuca, lucreaza in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud din anul 2007 si isi desfasoara activitatea la dispeceratul unitatii. Este pasionat de domeniul informatic si acorda sprijinul sau de cate ori este nevoie, in timpul sau liber, benevol, doar pentru ca asa ii place: sa ajute neconditionat pe toti cei care au nevoie de cunostintele si abilitatile sale. 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1442 vizualizări18 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0