Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 24 Ianuarie 2021 - 8452 vizitatori azi
Misiunile jandarmilor pentru protejarea populatiei in judetul Bistrita-Nasaud.

Actiunile jandarmilor pentru prevenirea si limitarea infectarii cu noul Coronavirus au continuat in ultima saptamana cu verificari executate in magazine, mijloace de transport in comun, piete, lacasuri de cult, gari, autogari, centre comerciale si zone aglomerate.

          A fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 401  locatii, fiind aplicate 441 sanctiuni, astfel: 118 amenzi in valoare de 42.300 lei si 323 avertismente scrise pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, respectiv pentru nerespectarea restrictiilor de libera circulatie.

          Duminica, 15 noiembrie a.c. au fost executate si actiuni punctuale de verificare a respectarii masurilor de protectie individuala, respectiv a masurilor privind respectarea distantarii fizice la lacasurile de cult din aria de competenta.

         Mentionam faptul ca incepand cu data de 09.11.2020, ora 00:00, au intrat in vigoare noile masuri instituite ca urmare a modificarilor si completarilor aduse prin HG nr. 935/2020.

          Va recomandam sa evitati in aceasta perioada aglomeratiile si intalnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiti in aceeasi gospodarie, pentru a limita raspandirea infectiilor si pentru evita imbolnavirile in randul celor dragi.

 

        Respectati regulile de baza! Purtati corect masca de protectie, respectati cu strictete igiena mainilor si pastrati distanta de minim 1,5 m fata de celelalte persoane. Apelati imediat medicul de familie pentru indrumare, daca apar simptome de boala sau apelati 112 in cazul unor simptome severe.   

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1218 vizualizări16 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0