Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 24 Ianuarie 2021 - 9284 vizitatori azi
Au tinut neaparat sa consume cate o cafea, chiar daca era trecut de ora 23.00.

Pe timpul misiunilor executate in aceasta noapte jandarmii au depistat 10 persoane care nu au respectat restrictiile de libera circulatie in intervalul 23.00-05.00, ca urmare a modificarilor si completarilor aduse prin H. G. nr. 935/2020, fiind aplicate: 3 amenzi in valoare de  1.500 de lei si 7 avertismente scrise. Unul dintre cele mai invocate motive  este necunoasterea legislatiei in vigoare.

         Exemple:  

         1. Doi barbati au fost depistati de jandarmi in aceasta noapte intr-o statie de carburanti, unde savurau cate o cafea, chiar daca era trecut de ora 23.00. Cand au fost abordati de catre oamenii legii, cei doi prieteni au invocat faptul ca au iesit la o cafea, deoarece nu stiau ca este atat de tarziu.

         2. Tot in aceasta noapte, doi barbati consumau in spatiul public bauturi alcoolice la interesectia dintre strazile Cuza-Voda si Eroilor. Cand au fost interpelati de catre jandarmi, cei doi au invocat faptul va nu aveau cunostinta despre interdictiile privind circulatia persoanelor dupa ora 23.00.

           Reamintim ca este permisa circulatia persoanelor in intervalul mai sus precizat doar pentru anumite motive, sanctiunile prevazute de lege fiind cuprinse intre 500 si 2.500 de lei. Totodata, operatorii economici care nu respecta masurile privind functionarea in conditii de legalitate in aceasta perioada a teraselor pot fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 2.000 si 10.000 de lei.

             Va recomandam tuturor sa evitati in aceasta perioada aglomeratiile si intalnirile cu prietenii pentru a limita raspandirea infectiilor si pentru evita imbolnavirile in randul celor dragi.

            Actiuni de acest gen se vor desfasura in toate localitatile judetului pana la incetarea masurilor restrictive.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1302 vizualizări13 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0