Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 24 Ianuarie 2021 - 9180 vizitatori azi
Jandarmii continua actiunile zilnice pentru prevenirea imbolnavirilor.

Actiunile jandarmilor pentru prevenirea si limitarea infectarii cu noul Coronavirus au continuat in ultima saptamana cu verificari executate in magazine, mijloace de transport in comun, piete, lacasuri de cult, gari, autogari si zone aglomerate.

          A fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 468 de locatii, fiind aplicate 259 sanctiuni, astfel: 42 de amenzi in valoare de 24.650 lei si 468 avertismente scrise pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

           La acest sfarsit de saptamana au fost executate actiuni specifice de asigurare a ordinii publice la cimitirele din aria de competenta privind verificarea respectarii masurilor de protectie individuala, respectiv a masurilor de distantare fizica.

          Jandarmii montani Rodna, Piatra-Fintinele si Colibita continua actiunile de patrulare pe traseele frecventate de turisti dar si actiunile de verificare in zonele de agrement din aria de competenta.

           Actiuni de acest gen vor fi executate si in perioada urmatoare de catre jandarmi in misiuni organizate independent, cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne dar si cu alte institutii cu atributii de control.

          Jandarmii va recomanda sa respectati masurile emise de catre autoritati, acestea fiind foarte importante pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

           Pentru a evita cresterea numarului de infectari si a imbolnavirilor, respectati cu strictete prevederile legale in vigoare pentru protejarea dumneavoastra si a celor din jur.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1008 vizualizări02 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0