Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 21 Martie 2019 - 10836 vizitatori azi
Ziua Portilor Deschise la Penitenciarul Bistrita.

In fiecare an, la 29 iunie, Administratia Nationala a Penitenciarelor sarbatoreste "Ziua lucratorilor din penitenciarele din Romania", sub patronajul spiritual al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, ocrotitorii sistemului.                    Cu aceasta ocazie, in cursul zilei de miercuri, 27 iunie 2018, Penitenciarul Bistrita organizeaza "Ziua Portilor Deschise", demers care va oferi posibilitatea reprezentantilor societatii civile de a vizita unitatea, in scopul cunoasterii realitatii obiective din mediul carceral.

            Accesul in unitate va fi permis in intervalul orar 9.00 - 14.00, in baza unui act de identitate valabil (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport), persoanele vizitatoare urmand sa se conformeze regulilor ce privesc accesul in locul de detinere. Persoanele cu varsta sub 14 ani vor avea acces doar insotite.

           Joi, 28 iunie 2018, incepand cu ora 10.00, la sediul Penitenciarului Bistrita, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului va oficia o slujba arhiereasca, la care vor participa atat personalul, cat si persoane private de libertate.

           La slujba religioasa pot participa si membri ai societatii civile, accesul in unitate al acestora fiind posibil in baza unui act de identitate valabil.

 

 

Comisar de penitenciare Cosmin PARAUAN - Purtator de cuvant

 

 

Telefon: 0263/238.175

 e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

0 comentarii1925 vizualizări22 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0