Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 21 Martie 2019 - 10486 vizitatori azi
100 de tineri isi doresc sa devina subofiteri jandarmi la Bistrita.

S-a incheiat sesiunea de inscriere pentru tinerii care doresc sa devina subofiteri in cadrul M.A.I., termenul limita de depunere a cererilor fiind 15 iunie 2018. Tinerii care doresc sa devina subofiteri de Jandarmerie trebuie sa urmeze cursurile unitatilor de invatamant cu profil militar care pregatesc subofiteri de jandarmi la Dragasani si Falticeni. Pana acum si-au depus cererile pentru admiterea la aceste scoli, un numar de 100 de tineri.

Anul acesta au fost scoase la concurs un numar de 50 de locuri la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, respectiv 700 de locuri la cele doua scoli de subofiteri. (Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Petru Rares" - Falticeni - 350  locuri, respectiv Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Dragasani - 350 locuri), din care cate patru locuri pentru romi si doua pentru minoritati.

Trei tineri au optat pentru o cariera militara de ofiter in aceasta sesiune. 

Concursul se va desfasura pentru Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti in perioada 31 iulie-24 august 2018, iar pentru scolile de subofiteri in perioada 24 august-04 septembrie 2018.

 

  Probele eliminatorii sunt vizita medicala, testul psihologic si probele de aptitudini fizice.

Tematica si bibliografia de concurs, etapele de inscriere a candidatilor si planificarea probelor de concurs se afiseaza pe site-ul oficial al fiecarei unitati de invatamant.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud efectueaza in fiecare an recrutari  de tineri conform programei scolare intocmite la nivelul Ministerului Afacerilor Interne iar numarul celor care aleg o cariera in domeniu creste de la an la an.  

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii1512 vizualizări21 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0