Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Activitati de Ziua Fortelor Terestre la Bistrita.

In data de 23 aprilie 2018, personalul  Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" va sarbatori Ziua Fortelor Terestre, al caror patron spiritual este Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtatorul de Biruinta. Cu aceasta ocazie, structurile Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" din toate garnizoanele, vor organiza o serie de activitati culturale, adunari festive, ceremonii militre, actiuni de promovare a carierei militare si prezentari de tehnica, armament si echipamente militare.

Locuitorii municipiului Bistrita vor putea participa la manifestarile dedicate acestui eveniment, dupa urmatorul program:

-      vineri 20 aprilie, incepand cu ora 13.00, la Cercul militar Bistrita, se va organiza un simpozion dedicat Zilei Fortelor Terestre;

-      duminica 22 aprilie, incepand cu ora 17.00, la filigoria din Parcul Municipal Bistrita, Muzica Militara a garnizoanei va sustine un program artistic;

-      luni 23 aprilie, intre orele 10.00-15.00, la sediul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" se va organiza Ziua Portilor Deschise - accesul facandu-se din strada Avram Iancu, nr. 4. In cadrul acestei activitati vor fi amenajate standuri de prezentare a tehnicii, armamentului, aparaturii si echipamentelor militare din dotarea structurilor garnizoanei Bistrita. De asemenea, pentru tinerii interesati sa urmeze cursurile unei institutii militare de invatamant, Biroul Informare-Recrutare al Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud va prezenta oferta educationala si de promovare a carierei militare.

In aceeasi data, incepand cu ora 13.00, pe platoul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" va avea loc ceremonia militara si religioasa dedicata acestui eveniment, la care vor participa reprezentantii autoritatilor publice locale si cei ai Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala.

Jurnalistii interesati sa participe la activitatile organizate de catre Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" sunt asteptati in data de 23 aprilie, intre orele 09.00-10.00, la intrarea din str. Avram Iancu, nr. 4 si sunt rugati sa transmita pana in data de 20 aprilie, ora 12.00, la adresa de e-mail relatii.publice01331@forter.ro, urmatoarele date: numele si prenumele, denumirea institutiei media, seria si numarul actului de identitate si al legitimatiei de presa, numarul de telefon si adresa de e-mail.

 

Va multumim si va asteptam sa participati intr-un numar cat mai mare la sarbatoarea noastra!

 

Text: Locotenent Andreea MURESAN

0 comentarii2751 vizualizări17 aprilie 2018




rss 2.0
rss 2.0