Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Sanctiuni de peste 3.000 de lei aplicate de jandarmi pe perioada sarbatorilor.

Tulburarea ordinii publice, cersetoria, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat si refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator, sunt faptele constatate si sanctionate de jandarmi pe perioada sarbatorilor pascale.

           Acestea au fost constatate atat pe raza municipiului Bistrita cat si la Nasaud, Singeorz-Bai si Beclean, in conformitate cu prevederile legii nr. 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Totalul sanctiunilor aplicate se ridica la 3.400 de lei.

 

            Frumoasa de Pasti...cu pretul unui dosar penal!

            O femeie de 33 de ani din Bistrita aflata la cumparaturi in perioada sarbatorilor, intr-un hipermarket din municipiu, a ales produsele dorite de pe rafturile magazinului, dar in loc sa le puna in cosul de cumparaturi le-a ascuns in haina, cu scopul de a nu le mai achita la casa de marcat. Aceasta a incercat sa sustraga de pe rafturi mai multe produse cosmetice.

            Jandarmii au intocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2807 vizualizări10 aprilie 2018




rss 2.0
rss 2.0