Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu in orasul Beclean si la Ilva Mare.

Miercuri seara, 23 aprilie a.c., la ora 20.39, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul unic de urgenta 112, despre izbucnirea unui incendiu la o gospodarie din localitatea Beclean, str. Podirei. Odata ajunsi la locul solicitarii, pompierii militari din localitate au constatat ca incendiul se manifesta la nivelul unei anexe (adapost animale) pe o suprafata de cca. 25 mp. Incendiul a fost lichidat in cateva minute, iar dupa finalizarea interventiei a fost stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea flacarii deschise (actiune intentionata).

 


Incendiul gospodarie in localitatea Ilva Mare

 Pompierii militari din cadrul subunitatii din Singeorz Bai, impreuna cu pompierii voluntari din Ilva Mare, Magura Ilvei si Lunca Ilvei au intervenit aseara, 23 aprilie a.c., pentru localizarea si lichidarea unui incendiu care se manifesta la o gospodarie din localitatea Ilva Mare.

Apelul pe numarul unic de urgenta 112 a fost inregistrat la ora 23.00, iar in cel mai scurt timp echipajele de interventie au ajuns la locul solicitarii. In urma recunoasterii, s-a constatat faptul ca incendiul cuprinsese o sura, un grajd si o bucatarie de vara (pe o suprafata totala de aproximativ 80 mp).

In jurul orei 00.50, incendiul a fost localizat si lichidat in limitele gasite. Prin interventia pompierilor s-a reusit impiedicarea propagarii incendiului la casa de locuit situata in apropierea anexelor afectate. Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de efectul termic al curentului electric.      

 In ultimele 24 de ore, in intervalul 23.04.2014, ora. 07.30 - 24.04.2014, ora 07.30, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" au intervenit pentru asigurarea unui numar de 31 urgente medicale prespitalicesti.  

 

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto 1- arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2786 vizualizări24 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0