Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Sambata 23 Martie 2019 - 12664 vizitatori azi
Marius Chiuzan, filatelist cu acte in regula.

Clubului Filatelic "Bisnumphila" al Cercului Militar Bistrita a primit, in sedita pe iulie, in calitate de nou membru al clubului pe filatelistul Marius Chiuzan, transmite presedintele Mihai Lucian Valea. In decizia de primire s-a luat in calcul participarea la mai multe expozitii comune cu membrii "Bisnumphila" atat la Cercul Militar Bistrita, cat si la alte institutii de cultura din Bistrita si Nasaud .
Pe 23 august 2012 se va orzaniza o expozitie personala a jurnalistului Marius Chiuzan cu filatelie, bacnote, monede, medalii, cartele , insigne si efecte militare in Sala mare a Cercului Militar Bistrita. Expozitia va cuprinde si un targ al colectionarilor - sectiunea amatori, cu scopul efectuarii de schimburi de piese de colectie, unde in premiera fiecare vizitator va primi din partea organizatorului Marius Chiuzan, o piesa de colectie - un timbru, o moneda, cartela etc. Evenimentul expozitional este organizat si pentru a marca 2 ani de la aparitia ziarului de pe internet www.bistritanews.ro.

 

 

6 commentarii14203 vizualizări17 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0