Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Beneficiarii pentru depunerea Cererii unice de plata pentru Campania 2020 sa respecte programarea.

In contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus SARS-Cov-2  si emiterii Hotararii CNSSU nr. 7 din 11.03.2020 si Hotararii nr. 9 a Grupului de suport tehnico - stiintific privind gestionarea  bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean  Bistrita Nasaud roaga toti beneficiarii de sprijin programati pentru depunerea Cererii unice de plata pentru Campania 2020 sa respecte programarea comunicata de catre institutie si sa se prezinte la centrele agentiei numai in jurul orei programate, pentru a evita aglomerarea.
Intrarea in institutie se va face doar insotit de responsabilul de dosar la data si ora comunicate in invitatie sau publicata la sediul primariilor, eventualele persoane care vin in afara  programarilor existente vor fi preluate doar in limita timpului disponibil, avand prioritate fermierii programati in ziua respectiva. La intrarea in institutie se vor pune la dispozitia beneficiarilor de sprijin solutii pentru dezinfectarea mainilor si a talpilor incaltamintei, toate persoanele care intra fiind rugate sa le foloseasca.
Totodata, rugam toate persoanele care urmeaza sa se prezinte la APIA pentru depunerea cererilor si prezinta minime simptome de imbolnavire si/sau au in familie persoane care s-au intors de curand din strainatate, sa renunte la programare si sa anunte centrul local unde ar trebui sa se prezinte, solicitand o reprogramare la o data ulterioara cand orice risc este eliminat. 
Reamintim ca in fiecare an, la sediile noastre, se prezinta cca. 30500 fermieri in perioada depunerii cererilor, respectiv 1 martie - 15 mai, fiecare functionar public implicat in preluarea cererilor unice avand programati intre 450 - 750 solicitanti.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean  Bistrita Nasaud multumeste anticipat tuturor fermierilor - beneficiari ai diferitelor forme de sprijin gestionate de institutie pentru intelegerea situatiei create si asigura pe toata lumea ca  intreg personalul institutiei depune eforturi considerabile pentru ducerea la bun sfarsit a activitatii de preluare cereri.


 
  Director executiv 

Emil Scurtu                      

0 comentarii2933 vizualizări13 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0