Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Fiecare inceput de an scolar e incarcat cu emotie si cu un sentiment al intoarcerii in timp.

Prefectul Stelian Dolha a fost prezent alaturi de inspectorul scolar general, primari, directori, profesori, parinti si elevi la festivitatea de deschidere a noului an scolar la Nasaud, la Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu", Liceul Economic, Colegiul National "George Cosbuc" si Colegiul National "Petru Rares" din Beclean.

"Fiecare inceput de an scolar e incarcat cu emotie si cu un sentiment al intoarcerii in timp.

Ma bucur astazi, inainte de toate, ca intalnirea cu profesorii si colegii vostri este fata in fata, dupa o perioada in care invatamantul s-a desfasurat mai mult in format online. Din acest motiv am spune ca sunteti o generatie de sacrificiu, insa eu consider ca voi sunteti cei care veti putea sa faceti fata oricaror provocari din viitor, devenind mai curajosi si responsabili.    

Pentru ca sunteti la inceput de drum, mesajul meu pentru voi astazi este sa va bazati mereu in viata pe valori precum onestitatea, munca asidua, corectitudinea si respectul fata de ceilalti. Sa aveti incredere in munca profesorilor vostri, in misiunea pe care scoala o are si sa respectati regulile pentru pastrarea sanatatii voastre si a celor din jur.

Cadrelor didactice le doresc multa putere de munca in acest an scolar si mult succes tuturor. Sa ramaneti sanatosi si increzatori!" este mesajul prefectului Stelian Dolha pentru aceasta zi.

0 comentarii2968 vizualizări14 septembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0