Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Au inceput lucrarile de punere in ordine a autostrazilor si drumurilor nationale.

In perioada 01.04.2021 - 30.06.2021, CNAIR executa lucrarile de punere in ordine a retelei de autostrazi si drumuri nationale principale cu un volum de trafic ridicat, astfel:

Pentru autostrazi:

- plombari gropi (85 km),

- colmatari fisuri si crapaturi la imbracaminti asflatice (424 km),

- decolmatari si desfundari santuri si rigole (98 km).

Pentru drumurile nationale:

- plombari gropi (880 km),

- repararea suprafetelor burdusite (23 km),

- colmatari fisuri si crapaturi la imbracaminti asfaltice (658 km).

Lucrarile de punere in ordine se vor desfasura pana la sfarsitul lunii iunie.

Mentionam ca lucrarile de punere in ordine constau si in actiuni, precum badijonari pe suprafete poroase, colmatari crapaturi si rosturi la imbracaminti cu lianti hidraulici, aducerea la profil a acostamentelor prin taiere manuala sau mecanizata, completarea cu pamant, balast etc., indepartarea materialului rezultat de la activitatea de deszapezire, decolmatari si desfundari santuri si rigole, defrisari plantatii pe zona si in spatiile verzi.

 Reamintim ca in perioada martie - aprilie drumarii de la CNAIR au efectuat revizii tehnice pe drumurile nationale si autostrazile aflate in administrare, in vederea realizarii programului de punere in ordine a acestora.

 

 Inspectiile sunt efectuate pentru evaluarea starii tehnice a infrastructurii rutiere in vederea remedierii cat mai urgente a degradarilor aparute pe partea carosabila.

 

 

.

 

Posibile intreruperi temporare ale emiterii rovinietei si peajului prin SIEGMCR

  CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania ca joi,  08.04.2021, in intervalul orar 00:00 - 02:00, ca urmare a unor lucrari de optimizare ale sistemului de comunicatii central, emiterea rovinietelor si a peajelor prin SIEGMCR poate fi ingreunata/intrerupta pentru scurte perioade de timp.

 

 

   CNAIR SA

0 comentarii2765 vizualizări07 aprilie 2021




rss 2.0
rss 2.0