Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 11 Aprilie 2021 - 14587
Atentie soferi! Cod galben de ninsori!

Pentru perioada 06 aprilie, ora 23:00 - 07 aprilie, ora 18:00, a fost emis un cod galben de ninsori in sudul Banatului, sudul si estul Transilvaniei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali. In aceasta regiune, vor fi ninsori insemnat cantitativ, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 50...60 km/h.

La altitudini de peste 1500 m, vor exista rafale de peste 80...90 km/h, ninsoarea va fi viscolita si zapada spulberata, reducand vizibilitatea sub 100 m.

Facem apel la conducatorii auto sa circule cu atentie si prudenta, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa aiba autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizam ca toate directiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate si vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier sa se desfasoare in conditii de siguranta.

Imagini de la interventiile Regionalelor CNAIR puteti vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

 

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale si autostrazi pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 si pot accesa pe prima pagina in caseta din stanga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

                              CNAIR SA

 

0 comentarii476 vizualizări06 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0