Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 03 Martie 2021 - 16634 vizitatori azi
VREI O CARIERA IN POLITIA ROMANA? INSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

Incepand cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc inscrierile candidatilor pentru participarea la concursurile de admitere in scolile de agenti de politie. Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc pana la data de 10 martie 2021.

 Urmeaza sustinerea probei de evaluare a performantei fizice in centrele zonale de selectie (in perioada 18-24 martie 2021), iar sustinerea probei de verificare a cunostintelor se va realiza la unitatile de selectie, la data de 27 martie 2021. Examinarea medicala a candidatilor ramasi in concurs se va realiza dupa parcurgerea acestor etape.

 

Puteti candida pe cele 1.283 de locuri la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina si pe 200 de locuri, la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca.

 

Toti cei interesati isi pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de politie judetene sau la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, in functie de resedinta sau domiciliul fiecaruia.

 

In acest an, candidatii vor fi repartizati pentru evaluarea performantei fizice pe centre zonale, in functie de domiciliu, indiferent de optiune, astfel:

 

- Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - pentru candidatii din Municipiul Bucuresti si judetele: Arges, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

 

- Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina - pentru candidatii din judetele: Brasov, Braila, Buzau, Covasna, Dambovita, Galati, Prahova, Vrancea;

 

- Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca - pentru candidatii din judetele: Alba, Bistrita-Nasaud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Salaj, Sibiu.

 

Toate detaliile privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un candidat, actele necesare la inscriere si probele de concurs se regasesc aici:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-februarie-martie-2021

 

0 comentarii581 vizualizări17 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0