Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 23 Ianuarie 2021 - 8286 vizitatori azi
Se reintroduc masuri restrictive in municipiul Bistrita!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat prin Hotararea 5/11.01.2021 introducerea de masuri restrictive pentru municipiul Bistrita, unde rata incidentei de imbolnaviri cu CoVid-19 depaseste pragul de 3/1000 locuitori.

Astfel, incepand de maine, 12 ianuarie a.c.:

- se interzice activitatea operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, precum si activitatea operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc.

- purtarea mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise.

- este interzisa organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole si/sau concerte.

0 comentarii518 vizualizări11 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0